fbpx
2020-02-23 11.25.25

Arendal Musikkteaters oppsetning av Cabaret er utsatt til august

Alle kulturarrangement er stengt ned frem til 15. juni grunnet Covid-19 situasjonen, og det betyr at Arendal Musikkteaters premiere med Cabaret på Arendal Kulturhus blir flyttet til august.

Det er fortsatt noen ting som må falle på plass før vi kan fastsette dato for premieren, men den vil bli torsdag eller fredag i uke 34.

Dere som allerede har billetter vil få disse overført til de nye datoene så fort vi har premieredatoen klar.

Samtidig vil billettsalget åpne igjen for dere som ikke har billetter enda. Vi regner med at det skjer innen begynnelsen av mai.

«Ensemblet i Arendal Musikkteater møtes for tiden ukentlig på nettet for å øve og vi gleder oss veldig til igjen å kunne bli samlet i samme rom for å øve frem mot premieren som nå er utsatt til august.» sier produsent Liffe

Cabaret

Cabaret er en musikal som hadde premiere på Broadway i New York i 1966. Manus ble skrevet Joe Masteroff, sangtekstene av Fred Ebb og musikken av John Kander, som har skrevet mange musikaler, blant annet Chicago.

Bakteppet for Cabaret er Berlin på 1930 tallet da nazistene stadig får større innflytelse i det tyske samfunnet selv om Hitler ennå ikke har tatt makten. Den amerikanske forfatteren Cliff Bradshaw blir dratt inn i Berlins heftige natteliv der han møter Cabaretsangerinnen Sally Bowles fra Kit Kat Club. Sydende liv, lyst, latter og begjær danner bakgrunnen for frisluppen kjærlighet i skyggen av fascisme og jødehat. Den oppkommende nazismen kaster også sin mørke skygge over kjærligheten mellom den aldrende frukthandleren Herr Schultz og hans vertinne Fräulein Schneider.

Arendal Musikkteater

Arendal Musikkteater ble etablert våren 2012 og setter hver vår opp musikkteater på Store Torungen i Arendal Kulturhus. De har så langt gitt publikum ‘Bør Børson jr.’, ‘My Fair Lady’, ‘Sweeney Todd’, ‘Trollmannen fra Oz’, ‘The Producers’, ‘Spillemann på taket’ og ‘Rockeulven’ som alle har blitt veldig godt mottatt.

DEL GJERNE MED ANDRE: