fbpx

Invitasjon til audition for musikalen Cabaret

Arendal Musikkteater setter hver vår opp musikkteater med lokale amatører på Store Torungen i Arendal Kulturhus.

Vi har nå bak oss seks produksjoner ‘Bør Børson jr.’, ‘My Fair Lady’, ‘Sweeney Todd’, ‘Trollmannen fra Oz’, ‘The Producers’, ‘Spillemann på taket’ og ‘Rockeulven’ som alle har blitt veldig godt mottatt av publikum.

Vår neste oppsetning ‘Cabaret’, har forestillinger 23., 24. og 25. april 2020.

Audition til ‘ Cabaret» gjennomføres 14., 15. og 16. juni 2019.

Er du opptatt disse dagene kan du sende en mail til cabaret@arendalmusikkteater.no, så skal vi gjøre vårt beste for å finne en løsning.

Påmelding:  http://www.arendalmusikkteater.no/audition

Det er en ren amatøroppsetning, men vi ønsker å ha en audition for å finne frem til de som passer best til de ulike rollene.

Det er mange ulike store og små roller med forskjellige utfordringer. Men i rollene som dansende Cabaretpiker på Kit Kat-Club er det ønskelig med danseerfaring fra scene og danseteknikk på høyt nivå.

Etter påmelding får dere tilsendt en link til tekster, noter og lydfiler som skal brukes i forbindelse med audition. Noen av rollene har egne mapper med tilhørende filer.

Dersom du ikke har noe bestemt ønske om noen konkret rolle velger du ‘Ensembleroller’.

Øvelsesdager for ‘Cabaret’ vil være fast på onsdager kl. 18.30 til 22.00 fra august og frem til forestilling. Fra og med medio januar vil vi også øve torsdager samt noen helger i januar, februar og mars sammen med orkesteret. Den siste uken frem mot forestilling er det øvelse og sceneprøver hver dag.

Dersom du tenker at «dette er akkurat noe for meg», så meld deg på.

Du vil motta en mail med link til noter og tilhørende MP3 fil tilpasset rollen du søker, samt en tekst for fremføring på audition. Skulle du ikke motta mail innen 1 time etter påmelding er sendt, må du sende mail til cabaret@arendalmusikkteater.no.

Mer informasjon om ‘Cabaret’ vil vi legge ut på www.arendalmusikkteater.no

Har du spørsmål i forhold til audition kan du sende de til cabaret@arendalmusikkteater.no

Velkommen til audition

Liffe, Marianne, Leif Rino og Merete

Se de ulike rollene her: http://arendalmusikkteater.no/rolleoversikt-cabaret/

DEL GJERNE MED ANDRE: