fbpx

Invitasjon til audition

Arendal Musikkteater er en forening som har som mål og sette opp musikkteater med lokale amatører på Store Torungen i Arendal Kulturhus.
 
Vi har nå bak oss våre tre første produksjoner ‘Bør Børson jr.’, ‘My Fair Lady’ og ‘Sweeney Todd’ som alle har blitt veldig godt mottatt av publikum og hatt rekordhøye besøk.

Vår neste oppsetning ‘Trollmannen fra Oz’, har premiere 7. april 2016 og forestillinger 8. og 9. april.

Audition til ‘Trollmannen fra Oz’ gjennomføres 13. og 14. juni 2014. Påmeldingsskjema

Er du opptatt disse dagene kan du sende en mail til post@arendalmusikkteater.no, så skal vi gjøre vårt beste for å finne en alternativ dag.

Det er en ren amatøroppsetning, men vi ønsker å ha en audition for å finne frem til de som passer best til de ulike rollene.

Det er hovedsakelig voksenroller, men vi vil til enkelte av rollene vurdere noe yngre søkere dersom de rette kvalifikasjonene er til stede.

Mer informasjon om rollene.

Vi mener at ensemblet med alle smårollene er vel så viktige som hovedrollene, så ikke nøl med å melde deg på selv om du ikke har lyst på en stor rolle. Ensemblet har også en viktig rolle som kor både på og bak scenen. Det er også mange småroller som kombineres med deltakelse i ensemblet.

Øvelsesdager for Trollmannen fra Oz vil være fast på onsdager fra kl 18.30 fra august og frem til forestilling i april. Fra og med januar vil vi også øve tirsdager samt noen helger i januar, februar og mars.

Dersom noen tenker at «dette er akkurat noe for meg», så meld deg på.

De påmeldte vil motta noter og tilhørende MP3 fil tilpasset rollen de søker, samt en tekst for fremføring tilpasset rollen som søkes.

 

DEL GJERNE MED ANDRE: