fbpx

Invitasjon til audition for Chicago

Arendal Musikkteater setter hver vår opp en musikal med lokale amatører på Store Torungen i Arendal Kulturhus.

Vi har nå bak oss 12 produksjoner ‘Bør Børson jr.’, ‘My Fair Lady’, ‘Sweeney Todd’, ‘Trollmannen fra Oz’, ‘The Producers’, ‘Spillemann på taket’, ‘Rockeulven’, ‘Cabaret’, ‘Spamalot’, ‘Into the Woods’, ‘Den spanske flue’ og ‘Ungen’

Vår neste oppsetning ‘Chicago’, har forestillinger 3. – 5. april 2025.

Audition til ‘Chicago’ gjennomføres i begynnelsen av juni 2024.

Påmelding til audition gjør du her: http://www.arendalmusikkteater.no/audition

Det er en ren amatøroppsetning, men vi ønsker å ha en audition for å finne frem til de som passer best til de ulike rollene.

Det er mange ulike store og småroller med forskjellige utfordringer.

Er du usikker på hvilken rolle du ønsker å gå for velger du “Åpen rolle”

Øvelsesdager for ‘Chicago’ vil være fast på onsdager kl. 18.30 til 22.00 fra august og frem til forestilling. Fra og med medio januar vil vi også øve torsdager samt noen helger høst og vår. Den siste uken frem mot forestilling er det øvelse og sceneprøver hver dag.

Dersom du tenker at «dette er akkurat noe for meg», så meld deg på.

Er du en av de som tenker at “de er så flinke” så må du huske på at de fleste av de som har vært med i våre forestillingen en gang, har vært med for første gang.

Du vil motta en mail med link til noter og tilhørende MP3 fil tilpasset rollen du søker, samt en tekst for fremføring på audition. Skulle du ikke motta mail innen en time etter påmelding er sendt, må du først sjekke søppel/spam mappen i din epostleser. Hvis det ikke ligger noe der heller må du sende en mail til post@arendalmusikkteater.no.

I Chicago er det stort fokus på sang og dans, og vi vil starte høsten med dedikerte danse og sang øvelser.

Merete og Marianne har allerede brukt mye tid på å planlegge koreografien og gleder seg stort til å komme i gang med øvelsene.

Ny på laget i år er May-Linne H. Danielsen som er vår nye musikalske leder. Hun har bred erfaring som pianist, korleder og kapellmester, og har jobbet med solister, kor og ensembler i utallige konserter, studioinnspillinger og forestillinger. Hun har jobbet med amatører og profesjonelle på Sørlandet gjennom flere tiår, men har også jobbet med artister som Hanne Krogh, Trine Rein, Ole Edvard Antonsen og Maria Arredondo. Hennes brede erfaring vil komme godt med i Chicago.

Mer informasjon om ‘Chicago’ finner du på www.arendalmusikkteater.no

Har du spørsmål i forhold til audition kan du sende de til post@arendalmusikkteater.no. 

Velkommen til audition

Liffe, Marianne, Merete, May-Linne og Lars-Erik

DEL GJERNE MED ANDRE: