fbpx

Invitasjon til audition for musikalen ‘Rockeulven og geitekillingene’

Arendal Musikkteater setter hver vår opp musikkteater med lokale amatører på Store Torungen i Arendal Kulturhus.

Vi har nå bak oss seks produksjoner ‘Bør Børson jr.’, ‘My Fair Lady’, ‘Sweeney Todd’, ‘Trollmannen fra Oz’, ‘The Producers’ og ‘Spillemann på taket’ som alle har blitt veldig godt mottatt av publikum.

Vår neste oppsetning ‘Rockeulven og geitekillingene’, har forestillinger 4., 5. og 6. april 2019.

Audition til ‘ Rockeulven og geitekillingene» gjennomføres 15., 16. og 17. juni 2018.

Er du opptatt disse dagene kan du sende en mail til rockeulven@arendalmusikkteater.no, så skal vi gjøre vårt beste for å finne en løsning.

Påmelding: http://www.arendalmusikkteater.no/audition

Det er en ren amatøroppsetning, men vi ønsker å ha en audition for å finne frem til de som passer best til de ulike rollene.

I denne forestillingen er det mye leking og gøye figurer som skal jobbes frem.

Her er noen små stikkord:

  • Geitemor har en dragning mot det ville og er litt i opposisjon mot det trauste tamdyrsamfunnet hun lever i, men kjærligheten for barna sine er så stor at dette kommer foran alt.
  • Geitekillingen Matei er en eventyrer og gjør ikke alltid som han får beskjed om. Lydi er som navnet sier veldig lydig og ordentlig geitekilling, mens Goda er en liten mammadalt.
  • Så har vi de ville dyra Ulv, Jerv og Gaupe. Disse er slemme, men det handler nok mye om et behov for å bli sett og få oppmerksomhet. Jerven og gaupa ser veldig opp til ulven, og vil gjerne være som han.
  • Eselet er et dyr som er dratt mellom det å være snill eller slem, vill eller tam.
  • Sauene er litt kjedelige og trauste, Hønene veldig sladrete og lette og avlede, kyllingen er ekstremt frittgående, grisene er mest opptatt av mat og kuene er litt dumme og treige.

Etter påmelding får dere tilsendt en link til tekster, noter og lydfiler som skal brukes i forbindelse med audition. De ulike dyrene har egne mapper med tilhørende filer. Vi ønsker at du legger litt arbeid i å fremføre det slik som dere tror at deres ønskede dyr er. Karaktertrekk, ulike bevegelser og annet.

Dersom du ikke har noe bestemt ønske om hvilket dyr du vil være kan du velge rolle ‘Tamdyr’ når du melder deg på.

Øvelsesdager for ‘Rockeulven og geitekillingene’ vil være fast på onsdager kl. 18.30 til 22.00 fra august og frem til forestilling. Fra og med medio januar vil vi også øve torsdager samt noen helger i januar, februar og mars sammen med orkesteret. Den siste uken frem mot forestilling er det øvelse og sceneprøver hver dag.

Det er hovedsakelig voksenroller, men Geitekillingene er barneroller i alderen 6-14 år. Vi ønsker at barn som kommer på audition har med foresatte.

Dersom du tenker at «dette er akkurat noe for meg», så meld deg på.

Du vil motta en mail med link til noter og tilhørende MP3 fil tilpasset rollen du søker, samt en tekst for fremføring på audition. Skulle du ikke motta mail innen 1 time etter påmelding er sendt, må du sende mail til rockeulven@arendalmusikkteater.no. Dersom sangene du får tilsendt er i helt feil toneart for deg kontakter du oss, så kan vi sende modulerte versjoner.

Mer informasjon om ‘Rockeulven og geitekillingene’ vil vi legge ut på www.arendalmusikkteater.no

 

Velkommen til audition

Liffe, Marianne, Leif Rino og Merete

 

Rolleoversikt

 

 

DEL GJERNE MED ANDRE: