fbpx
Spillemann webforside

Invitasjon til ekstra audition for musikalen ‘Spillemann på taket’

Spillemann webforside

I Spillemann på taket er det et stort antall manneroller og derfor fortsettes jakten for å finne ytterligere 6-8 gutter/menn i alderen 16 – 60 år som har lyst til å være med i ensemblet som landsbymenn, russiske soldater eller unge gutter. Noen av disse kan med fordel ha lyst og evne til å danse. 21. juni er det en ekstra audition for å finne flere gutter/menn. Påmelding gjøres her: www.arendalmusikkteater.no

Ekstra-audition til ‘Spillemann på taket’ gjennomføres 21. juni 2017.

Påmelding: http://www.arendalmusikkteater.no/audition

Arendal Musikkteater setter hver vår opp musikkteater med lokale amatører på Store Torungen i Arendal Kulturhus.

Vi har nå bak oss fem produksjoner ‘Bør Børson jr.’, ‘My Fair Lady’, ‘Sweeney Todd’, ‘Trollmannen fra Oz’ og ‘The Producers’ som alle har blitt veldig godt mottatt av publikum.

Vår neste oppsetning ‘Spillemann på taket’, har forestillinger 12., 13. og 14. april 2018.

Det er en ren amatøroppsetning, men vi ønsker å ha en audition for å finne frem til de som passer best til de ulike rollene.

Vi mener at ensemblet med alle smårollene er vel så viktige som hovedrollene, så ikke nøl med å melde deg på selv om du ikke har lyst på en stor rolle. Ensemblet har også en viktig funksjon som kor, både på og bak scenen. Det er også mange småroller som kombineres med deltakelse i ensemblet.

Øvelsesdager for ‘Spillemann på taket’ vil være fast på onsdager kl. 18.30 til 22.00 fra august og frem til forestilling. Fra og med medio januar vil vi også øve torsdager samt noen helger i januar, februar og mars sammen med orkesteret. Den siste uken frem mot forestilling er det øvelse og sceneprøver hver dag.

Dersom noen tenker at «dette er akkurat noe for meg», så meld deg på.

De påmeldte vil motta link til noter og 2 tilhørende MP3 fil tilpasset rollen de søker; en med vokal-lead og en uten, samt en tekst for fremføring på audition. Dersom sangene du får tilsendt er i helt feil toneart for deg kontakter du oss, så kan vi sende modulerte versjoner. Skulle du ikke motta mail innen 1 time etter påmelding er sendt, må du sende mail til spillemann@arendalmusikkteater.no.

 

Velkommen til audition

Liffe, Marianne og Leif Rino

DEL GJERNE MED ANDRE: