fbpx

Invitasjon til audition for The Producers

Arendal Musikkteater er en forening som har som mål og sette opp musikkteater med lokale amatører på Store Torungen i Arendal Kulturhus.

Vi har nå bak oss våre fire første produksjoner ‘Bør Børson jr.’, ‘My Fair Lady’, ‘Sweeney Todd’ og Trollmannen fra Oz som alle har blitt veldig godt mottatt av publikum.

Vår neste oppsetning ‘The Producers’, har premiere 30. mars 2017 og forestillinger 31. mars og 1. april.

Audition til ‘The Producers’ gjennomføres 10., 11. og 12. juni 2016.

Er du opptatt disse dagene kan du sende en mail til producers@arendalmusikkteater.no, så skal vi gjøre vårt beste for å finne en alternativ dag.

Påmelding: http://www.arendalmusikkteater.no/audition

Det er en ren amatøroppsetning, men vi ønsker å ha en audition for å finne frem til de som passer best til de ulike rollene.

Vi mener at ensemblet med alle smårollene er vel så viktige som hovedrollene, så ikke nøl med å melde deg på selv om du ikke har lyst på en stor rolle. Ensemblet har også en viktig rolle som kor, både på og bak scenen. Det er også mange småroller som kombineres med deltakelse i ensemblet.

Øvelsesdager for The Producers vil være fast på onsdager kl. 18.30 fra august og frem til forestilling. Fra og med medio januar vil vi også øve torsdager samt noen helger i januar, februar og mars sammen med orkesteret.

Dersom noen tenker at «dette er akkurat noe for meg», så meld deg på.

De påmeldte vil motta link til noter og tilhørende MP3 fil tilpasset rollen de søker, samt en tekst for fremføring på audition. Skulle du ikke motta mail innen 1 time etter påmelding er sendt, må du sende mail til producers@arendalmusikkteater.no.

Mer informasjon om The Producers vil vi legge ut på www.arendalmusikkteater.no

Vi kan også anbefale filmen fra 2005 som er veldig lik manuset vi jobber ut ifra.

Velkommen til audition

Liffe, Marianne og Leif Rino

DEL GJERNE MED ANDRE: