fbpx
Firkløveret i Arendal Musikkteater gleder seg til audition for Spamalot

Vil du være med i verdens sprøeste musikal?

Arendal Musikkteater inviterer til audition for musikalen Spamalot.

Monty Pythons Spamalot er en musikalsk komedie basert på  filmen ‘MONTY PYTHON og ridderne av det runde bord’. I likhet med filmen er det en høyst uerbødig parodi på den legendariske fortellingen om Kong Arthur og ridderne av det runde bord: Sir Robin, Sir Lancelot, Sir Galahad og Sir Bedevere. De fem ridderne slår sine mer eller mindre kloke hoder sammen i jakten på Den hellige gral. I forestillingen inngår også en sexy ballett, kyr, morderkaniner, franskmenn og en forsmådd diva.

– Spamalot er en forestilling jeg har likt lenge, og jeg har sett den både i Oslo og London. Den skiller seg litt fra den typiske musikalen rett og slett fordi den er fullspekket med deilig ellevill humor. For noen år siden satte vi opp The Producers som ble en kjempehit, og jeg tror jeg kan love at likte du Producers så kommer du til å ELSKE Spamelot!, sier Leif Rino Müller, musikalsk leder i Arendal Musikkteater.

Arendal Musikkteater leter etter skuespillere av begge kjønn for 7 stor roller og 19 mellomstore eller mindre biroller. I tillegg er det mange roller som for ensemblet å fylle. Det er en ren amatøroppsetning, men de ønsker å ha en audition for å finne frem til de som passer best til de ulike rollene.

Har du lyst til å være med så melder du deg på hos Arendal Musikkteater på deres hjemmeside: www.arendalmusikkteater.no, der finnes det også mer informasjon om de ulike rollene.

«Dersom du tenker at dette er akkurat noe for meg, så meld deg på» er oppfordringen fra instruktør Marianne Løge.

Arendal Musikkteater setter hver vår opp musikkteater med lokale amatører på Store Torungen i Arendal Kulturhus.

De har siden oppstarten i 2013 satt opp ‘Bør Børson jr.’, ‘My Fair Lady’, ‘Sweeney Todd’, ‘Trollmannen fra Oz’, ‘The Producers’, ‘Spillemann på taket’ og ‘Rockeulven’ som alle har blitt veldig godt mottatt av publikum. Cabaret skulle hatt premiere 23. april, men den er Covid-19-utsatt til uke 34.

‘Spamalot’ har forestillinger 15., 16. og 17. april 2021.

Audition til ‘Spamalot’ gjennomføres 5., 6. og 7. juni 2020.

Påmelding:  http://www.arendalmusikkteater.no/audition

Øvelsesdager for ‘Spamalot’ vil være fast på onsdager kl. 18.30 til 22.00 fra august og frem til forestilling. Fra og med medio januar vil vi også øve torsdager samt noen helger i januar, februar og mars sammen med orkesteret. Den siste uken frem mot forestilling er det øvelse og sceneprøver hver dag.

Når du melder på vil du motta en mail med link til noter og tilhørende MP3 fil tilpasset rollen du søker, samt en tekst for fremføring på audition.

Mer informasjon om ‘Spamalot’ finner du på www.arendalmusikkteater.no

Har du spørsmål i forhold til audition kan du sende de til spamalot@arendalmusikkteater.no

DEL GJERNE MED ANDRE: